Tjäna pengar med Garnfyndet

Är du precis som vi intresserad av handarbete, garn och design? I så fall vill vi gärna samarbeta med dig. Rekommendera Garnfyndet.se till t.ex dina vänner och tjäna pengar på varje order dina vänner lägger hos oss.

Nu kan du visa dina handarbeten på sociala medier eller på din blogg och tjäna pengar med garnfyndet. Använder du din affiliate länk som du får när du skapar ett konto hos oss och delar denna länk med en  person som sedan klickar på din länk och lägger en beställning hos oss så kommer du att tjäna en provision på 15% på varje order som kommer från länken.

Detta erbjuder vi dig:

  • Provision på 15% per order som kommer genom din personliga länk.
  • Snabb och personlig support.
  • Tillgång till material (garn, stickor etc) beroende på hur många du når ut till.
  • Möjlighet att använda vår logga enligt överenskommelse.

För att bli en framgångsrik affiliate kan du till exempel recensera och länka till våra produkter och nämna vårt företagsnamn. Du kan också arrangera tävlingar med priser som du får av oss.

Maila oss på info@garnfyndet.se med ditt namn och att du vill skapa ett affiliatekonto så hjälper vi dig att skapa ett konto samt att du får en affiliatelänk som du kan tjäna provision på.

Tveka inte att höra av dig till oss om du har en blogg, Instagram-, Facebook- eller Youtube-kanal. Tillsammans kan vi lyckas genom att inspirera och nå ut till många!